Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Postup mladých volejbalistek do krajského kola

Po úspěšně zvládnutém okrskovém kole vyrazila děvčata nižšího gymnázia do Hovězího, kde se sešlo pět nejlepších týmů našeho okresu.

Turnaj začal klasicky, první zápas, nové prostředí a domácí tým. Děvčata byla nervózní, zbytečně chybovala a nedařil se příliš servis. Když jsme poté v závěru nedokázali proměnit čtyři mečboly, vstoupili jsme do turnaje porážkou 1:2. Ve druhém zápase nás čekaly volejbalistky ze Vsetína. S kvalitnějším soupeřem se zlepšila i naše hra a vítězství 2:0 odstartovalo naši vítěznou šňůru. Díky dalším dvěma vítězstvím a porážkou ZŠ Hovězí se Vsetínem, vyhrála naše děvčata okresní kolo a vybojovala si tak postup do kola krajského, které se uskuteční 26. 4. 2017 v Bojkovicích.

Oba dosavadní turnaje hrála děvčata rozdílný volejbal, zatím co se na Horní Bečvě prosazovaly především smečařky, v Hovězím jsme se naopak opírali o útoky středových hráček. V dalším kole snad skloubíme oba styly a potvrdíme, že se na naší škole poskládal výborný tým.

Sestava Gymnázia Rožnov p. R.:

Anna Chumchalová (c), Lucie Kalužová, Eliška Dorušková, Alžběta Kopecká, Michaela Rohaľová, Laura Kantorová, Nela Sikorová, Alexandra Sikorová a Marie Žlebčíková

Volejbalu zdar J.J.

Přejít nahoru