Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

EDISON U NÁS VE ŠKOLE

V rámci projektu Edison, který je již 3. rokem pořádán mezinárodní studentskou organizací AIESEC, jsme mohli v minulém týdnu u nás na škole přivítat stážisty z různých koutů světa. A tak jsme si v neděli 17.2. vyzvedli na nádraží 6 skvělých mladých studentů – Hilary z Číny, Lee z Malajsie, Dahiann z Kostariky, Buraka z Turecka, Juniora z Brazílie a Emira z Bosny.

Ti u nás strávili celý týden a pomocí prezentací a workshopů představili našim studentům sociální, ekonomickou, politickou, vzdělávací a kulturní situaci své země. Výuka probíhala v angličtině a španělštině, což bylo pro naše studenty velmi přínosné. Odpoledne jsme zase my představili stážistům Rožnov a jeho okolí. Tato akce měla u studentů i učitelů velký ohlas, tak doufejme, že se stane akcí pravidelnou.

Velký dík patří hlavně studentům a jejich rodinám, kteří stážisty po celý týden hostili, provázeli a starali se o ně. Jedná se o Karolínu Bernátkovou, Karolínu Křenkovou, Kristýnu Bajgarovou, Alexandru Pavelovou, Adélu Dobrovolnou a Roberta Kramoliše.

Dále bych chtěla poděkovat všem, kteří pomáhali s organizací akce, a sboru Juventus, skupině Heart2beat a gymnastkám z klubu Kalokagathia za úžasné přivítání stážistů.

Pura vida!

Přejít nahoru