Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Mezinárodní Vánoce

Dne 18. prosince proběhla v naší tělocvičně akce nazvaná Mezinárodní Vánoce. Organizace se ujala třída 6. A8, která připravila program pro žáky ze tříd 1. A8 a 2. A8. A co že se v prostorách tělocvičny vlastně odehrálo? 

Po rychlém rozdělení na družstva se studenti mohli vydat na dobrodružnou cestu napříč celým světem. Zjistili, kdo nosí dětem dárky na Islandu, ve Španělsku se dosyta najedli hroznů, v Japonsku předvedli svůj výtvarný um při portrétování císaře, v Izraeli zase zápolili s hebrejskými slovíčky a za odměnu mohli ochutnat tradiční chanukové placky. Na každém stanovišti se dozvěděli něco nového a za splnění úkolů byli oceněni body.

Když všichni účastníci úspěšně prošli všemi nástrahami, které pro ně starší studenti nachystali, zahráli si ještě několik zábavných her. Nechyběly ani oblíbené “molekuly” a skákání v pytli. Pak už byl čas na vyhodnocení, na nejlepší družstva samozřejmě čekala sladká odměna.

Myslím, že celá akce proběhla v pohodové atmosféře. Za pořadatelskou třídu 6. A8  bych chtěla pochválit všechny šikovné “cestovatele” a doufám, že se nejen pobavili, ale také se něco naučili.

Přejít nahoru