Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Vánoční volejbal na ZŠ 5.Května

Po zářijové euforii, kdy jsme žertovali, že můžeme postavit ze zaměstnanců Gymnázia Rožnov pod Radhoštěm i dva volejbalové týmy, přišlo rychlé vystřízlivění.

Zranění vyřadilo ze sestavy Aleše Daehneho, Evu Zakopalovou i Honzu Ĺalíka a hektický předvánoční čas nedal možnost zbývajícím členům sejít se a trochu se sehrát. Na sousední základní školu jsme tedy vyrazili v šesti hráčích s cílem dohrát turnaj ve zdraví. Sešlo se šest týmů, takže nás čekalo 10 setů do 25 bodů. Což je dost!

Výhra nad ZŠ Podskalkou, remíza se silným SVČ Rožnov a podpora nehrajících členů vnesla do našeho týmu dobrou náladu. Následná prohra s favoritem turnaje, těžká výhra nad dobře hrající ZŠ 5. května a odchod našich nehrajících spoluhráčů nás však připravili o spoustu sil, které bylo třeba v posledním zápase o druhé místo. Rozjetá ZŠ Dolní Bečva byla v zápase lepším týmem a po prohře 2:0 jsme na turnaji obsadili pěkné 3. místo.

Další díl učitelského volejbalového turné se na jaře odehraje v prostorách rožnovského gymnázia a pevně věřím, že se na domácí půdě sejdeme opět v hojném počtu :).

Sporu zdar  J.J.

Přejít nahoru