Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Zpívání pro potěšení duše 2016

Tradiční adventní koncert s názvem Zpívání pro potěšení duše se letos uskutečnil 22. prosince 2016 v 18. hodin opět v Evangelickém kostele za podpory pana faráře Josefa Hurty a byl vskutku krásný, milý a netradiční.
Program utvořily tři subjekty dohromady – absolventi, současní sboristé a začínající zpěváčci Juventusu – , které se před koncertem společně neviděly, přesto to při zpěvu nebyl žádný problém 😉 Program tvořily dětské písně, adventní duchovní hudba a závěr patřil dokonce hravé taneční choreografii. Zpívání prostě lidi spojuje v tom nejlepším slova smyslu, naplňuje je krásou a přátelstvím, a ještě když se tak děje v milé atmosféře nejbližších, tak je poslání splněno. To jste nám pomohli naplnit také Vy – štědří dárci, kteří jste v charitativní dobrovolné sbírce pro podporu Evangelického kostelíčka dokázali vybrat 7 500 korun českých, za což Vám patří neskonalý srdečný dík.
Do nového roku 2017 přejeme hodně zdraví, štěstí, studijních i pracovních úspěchů a božího požehnání a těšíme se zase někdy na brzkou shledanou 🙂

http://stritez.evangnet.cz/node/906

Přejít nahoru