Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Ohlédnutí za adaptačním kurzem

Příjemným ukončením prázdnin a zároveň pozvolným vstupem na novou školu se pro nás, žáky prvních ročníků, stal adaptační kurz na Soláni v hotelu Čarták. Poslední den prázdnin jsme nasedli do autobusu a naše první společné dobrodružství začalo.

Po rychlém ubytování jsme se začali seznamovat pomocí nejrůznějších her a dalších kreativních aktivit. Mezi ně patřilo třeba: kdo jsem a co dělám, kolik nohou/rukou může zůstat na zemi, poznávání obrázků nakreslených na záda, dopis do budoucnosti, pantomima, volejbal a mnoho dalších… Abychom byli úplně kompletní, přijeli za námi spolužáci z 5.A8, kteří už na gymplu studovali. I s nimi jsme se seznamovali a navazovali nová přátelství. Každé ráno jsme také měli možnost příjemně se naladit do nového dne s panem učitelem Janíčkem a jeho ranními výběhy po okolí. Poslední odpoledne jsme se vydali na procházku a náš pobyt jsme zakončili večerním opékáním špekáčků, zpíváním u kytary a noční hrou.

Adapťák jsme si moc užili a také bychom chtěli poděkovat všem učitelům, kteří se podíleli na jeho organizaci a zpříjemnili nám tak nástup na střední školu.

Ema Charvátová,1.B

Přejít nahoru