Omlouváme se, ale stránka Gymnázia bez JavaScriptu nefunguje správně. Prosím zapněte si JavaScript k načtení webu.

Adventní koncert v Domově seniorů

Dne 10. prosince 2015 jsme přijali milé pozvání z rožnovského Domova seniorů a zazpívali jsme všem posluchačům, kteří si s námi přišli zazpívat či si nás jen poslechnout, adventní vánoční písně, spirituály, filmové melodie, i jazzovku od pánů Voskovce a Wericha byste našli :-D.
O tom, že bude atmosféra velmi srdečná, přátelská a vstřícná nikdy nepochybujeme,
a proto se za “našimi” babičkami a dědečky velmi rádi vracíme, abychom jim popřáli krásné vánoční svátky, hodně zdraví, štěstí a Božího požehnání. Oni nám vše oplácejí bohatým potleskem a milým pozorným poslechem. Letos jsme jim společnými silami také vyrobili malý dáreček – vánoční hvězdičku, která je moc potěšila… (tímto předávám poděkování všem trpělivým kreativním umělcům z HV 😉
A v první řadě bych velmi ráda poděkovala všem zpěvákům, sólistům – vokálním i klavírním, kytaristům, djembe machristům, řečovým mistrům, fotografistce i piruetistce 😀 (celkem nás bylo neskutečných 65 ^ ^ a při přemisťování jsme ucpali Rožnov 😀 ), kteří mě neskonale překvapili svým zodpovědným, obětavým a skromným přístupem udělat někomu upřímně radost.

Ochutnávka fotografií:

Přejít nahoru